Gefeliciteerd!

 

Jullie gaan trouwen.

Je trouwdag moet een blijvende herinnering worden. Vele elementen moeten er toe bijdragen dat deze dag, een perfecte dag wordt. 1 Daarvan is het vinden van de juiste babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand oftewel trouwambtenaar) die op de juiste manier jullie verhaal kan overbrengen.

 

Ik ben Antoine van den Waardenburg. Ik ben geboren in 1971 en woon in Veldhoven.

 

Ik heb 10 jaar geleden besloten alleen nog maar leuke dingen te doen in het leven. Immers, wie alleen maar leuke dingen doet, hoeft nooit te werken.

Ik ben tonprater, acteur/figurant, trike-rijder, sinterklaas/kerstman en bovenal: trouwambtenaar.

 

Als Babs laat ik jullie tijdens de ceremonie stralen. Jullie zijn het middelpunt op je eigen trouwdag én trouwplechtigheid. Met een lach en een traan vertel ik jullie eigen verhaal over jullie liefde en leven. Dit moment is helemaal op jullie gericht, precies zoals jullie dat zelf voor ogen zien. Voor mij is ieder huwelijk een bijzonder moment. Tijdens de ceremonie geef ik jullie alle aandacht door het verhaal wat ik over jullie vertel en wat ik over jullie liefde vertel. Jullie wensen vormen voor mij het uitgangspunt voor de ceremonie. Of jullie overdag willen trouwen, ’s avonds, ’s nachts, in het weekend, in Nederland of ergens anders. Zelfs de locatie is voor mij geen enkel punt. Voor mij is niets te gek. Ik trouw alle soorten paren in welke samenstelling dan ook.

 

Ik verzorg de volgende ceremonies: wettelijk huwelijk, ceremonieel huwelijk (eventueel in het buitenland) en (her)bevestiging van jullie liefde.

Tijdens de kennismakingsgesprekken met bruidsparen, hoor ik vaak dat er uitgebreid is nagedacht over de feestlocatie, kleding en fotograaf, maar bijna niet over de ceremonie en de invulling daarvan. Terwijl de ceremonie toch een van de hoogtepunten van de dag is!

 

Een ceremonie verzorgen die jullie past als een jas, uitgaande van jullie wensen, van jullie gevoel. Laten we uitspreken wat vaak onuitgesproken blijft. Vaak met een glimlach op het gezicht en een brok in de keel van ontroering. Met humor, met stijl, met liefde en met gevoel zal er een unieke ceremonie ontstaan die jullie en jullie gasten voor altijd zullen bewaren in je hart.

 

Dus geen saai of truttig opgelezen verhaal van een trouwambtenaar dat bij elk bruidspaar hetzelfde is. Nee, ik maak er een persoonlijk verhaal van en ik zorg voor een trouwceremonie die alles behalve doorsnee is! Dus wil jij je gasten verrassen en zorgen dat er nog weken, maanden, jaren wordt nagepraat over jouw bruiloft? Stuur een bericht  en ik neem snel contact met je op.​​​​​​​​​​