Reactie plaatsen

Reacties

Menno van Heesewijk
2 jaar geleden

Antoine en Petra hebben samen met hun dochter Britte afgelopen kerst geweldig meegedacht en meegeholpen aan een waanzinnig en niet te evenaren huwelijksaanzoek bij ons thuis. Hoe veel mooier is het, als de Kerstman de verlovingsring komt brengen!! Chapeau voor jullie allemaal!! Antoine, de datum voor het huwelijk staat reeds vast en GEWELDIG dat je onze BABS wilt zijn!!!

Jeanine
3 jaar geleden

Aangezien wij graag in Ibiza stijl wilden trouwen, in de tuin met onze vrienden erbij, was deze toffe Babs natuurlijk de enige optie voor ons omdat de tuin geen officiële trouwlocatie is
Passend bij onze manier van leven en denken heeft hij de ceremonie voltrokken die totaal was wat wij ervan gehoopt hadden
Speciaal voor ons zijn ze terug gekomen van hun vakantie op Ibiza, toepasselijker kan niet
Ook de voorbereiding samen met hun was geweldig
Hartstikke bedankt
Jeanine en Axel

Jolanda
3 jaar geleden

Antoine werkte mee aan een styled shoot met luxe rock thema. Hij was vanaf het eerste contact enthousiast en dacht proactief mee over de invulling van bepaalde details. Op de dag zelf bleek hij een waardevolle toevoeging. Ook zijn invulling van de "ceremonie" paste goed bij de verdere opzet. Daarnaast is hij gewoon een toffe gast. Hij is zeker een babs die ik bij mijn bruidsparen zal aanbevelen!

Ton en Ingrid
3 jaar geleden

Antoine heeft ons getrouwd,Tijdens de gesprekken dacht hij met ons mee en niks was te gek. Net als wij is hij open mind en kleurt hij graag buiten de lijntjes. Dat zorgde ook voor dat de ceremonie heel persoonlijk was en precies bij ons paste. We hebben gelachen en werd ook ook een traantje weggepinkt.

“Het eerste wat onze gasten zeiden bij het feliciteren was, waar heb je die Babs vandaan.

Petra was als ceremoniemeester een aanwinst op onze grote dag, maar ook tijdens onze gesprekken heeft ze met veel ideeen onze dag tot een succes gemaakt. Daarnaast was ze een aanspreekpunt voor onze gasten. Grappig om te merken hoe deze 2 mensen op elkaar zijn ingespeeld, Antoine de grappenmaker en Petra de rust die op de achtergrond toch steeds overal is waar je haar net nodig hebt.
Dit koppel heeft onze dag tot een liefdevol geheel gemaakt.

Dankjewel lieverds, wij wensen jullie heel veel huwelijken toe in de toekomst.